Vizualizati noile oferte pentru Programe Sociale!!!

Id oferta: #40
Tip: hotel
Transport: autocar
Rezerva online
Descriere

 

MUNTEGRU(Marele Canion Tara,Fiordul Kotor,Podgorita) SERBIA(Belgrad,Dunarea la cazane)-ALBANIA(Tirana,Durres) DUBROVNIK- MACEDONIA(Skopje, Gostivar) circuit si sejur 10zile,din care in 7 se poate face plaja si baie in mare.

ZIUA 1Vineri, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Deplasare prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari siMici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Deplasare prin Belgrad(zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala).    Cazare in Serbia (zona Markovac-Cacak).

ZIUA 2(mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas (1 ora) in Podgorica.  Cina si cazare in Muntenegru.

ZILELE 3, 4, 5,6,7,8,9 Mic dejun, cina si cazare la Hotel Mediteran.            

 Plaja si baie in Marea ADRIATICA.

  • In ziua 4-a, excursie de ½ zi la vestita plaja VelikaPlaza (numita si Copacabana din Muntenegru);
  • In ziua 5-a,excursie de 1 zi - turul Fiordului(singurul din Europa Centrala si de Sud)Kotor(Kotor-Dobrota-Risan-Bijela) si vizitaDubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale) : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor si Turnul cu Ceas. Deplasare pe ruta: Dubrovnik – traversare Fiordul Kotor cu ferry boat (Kamenari-Tivat) - Budva- Ulcinj.
  • In ziua 6-a, excursie de ½ zi in statiunea Budva-situata pe tarmul marii.
  • In ziua 7-a, excursie de ½ zi laLacul Skodra (optional plimbare cu vaporasul).

Excursiile din zilele: 4, 5, 6 si 7 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 110 є(10+60+20+20) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

ZIUA 9(mic dejun). Deplasare in Albania-vizita statiunea litorala Durres si capitala Tirana. Deplasare in Macedonia prin orasul Gostivar. Cazare in Skopje (capitala Macedoniei).

ZIUA 10Duminica (mic dejun). In Skopje-vizita centru. Deplasare pe ruta Kumanovo-Sofia(vizita catedrala Alexander Nevski)-Russe-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pret(include excursiile din zilele: 4, 5, 6 si 7 in valoare de 110€): 415€pt:24.06,9.09.   420€pt:1.07. 425€pt: 8.07,2.09. 440€pt: 22.07,26.08. 470€pt:29.07,5.08,12.08,19.08.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                           

Supliment single 200є                                

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €.                  

La inscriere se achita integral sau minim 150 є

Grup minim 25 turisti.                       

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:  servicii ghid roman; transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; 7 cazari cu demipensiuni la hotel Mediteran 3* si 2 cazari hotel de 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).

Pretul nu include: biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Hotel MEDITERAN 3*** - situat pe malul marii in centrul statiunii Ulcinj. Camere cu 2 paturi, mini frigider, TV si aer conditionat. Piscina, restaurant, bar, sala de banchete, sala de jocuri pentru copii.       DEMIPENSIUNE BUFET SUEDEZ.  www.hotel-mediteran.com

Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partenernu vor plati diferenta de single.

         Asigurarea medicala este obligatorie.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(cu minim 21 de zile inaintea plecarii) prin care se restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

 Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.             

Obs. - la intrarea in Albania se plateste o taxa de 10 €. 

 

Galerie foto
MUNTEGRU - SERBIA - ALBANIA - DUBROVNIK - MACEDONIA circuit si sejur 10 zile
MUNTEGRU - SERBIA - ALBANIA - DUBROVNIK - MACEDONIA circuit si sejur 10 zile

Vizualizati noile oferte pentru Programe Sociale!!!